Stuur jouw film in!

KADER 2016

UPDATE: Het KADER Film Festival is ter ziele en zal niet meer in huidige opzet terugkeren.

 

KADER Film Festival roept beginnende en (meer) ervaren filmmakers uit Zuid Oost Brabant* op om hun nieuwste audiovisuele producties in te sturen. Er zijn vijf categorieën: speelfilm, documentaire, videoclip, animatie en experimenteel.

In iedere categorie zal een driekoppige jury een winnaar kiezen, die wordt bekroond met een speciale oorkonde.

Het inschrijfformulier is te verkrijgen op www.kaderfestival.nl. Inzenden kan tot uiterlijk 16 november 2015. Het festival vindt plaats in het weekend van 15-17 januari 2016 in De Cacaofabriek te Helmond.

*Reusel-De Mierden, Oirschot, Bladel, Eersel, Bergeijk, Best, Son en Breugel, Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Valkenswaard, Nuenen, Geldrop, Mierlo, Laarbeek, Helmond, Gemert-Bakel, Deurne, Asten, Someren, Cranendonck, Heeze-Leende