Anthologie

anthologie

an·tho·lo·gie (de; v; meervoud: anthologieën)
1 bloemlezing

UPDATE (14/01/16): We zitten vol qua inschrijvingen met tien deelnemers. Heb je interesse om volgend jaar mee te doen of mogelijk op een andere manier wil bijdragen? Stuur een mail naar stichtinghelmondfilm@hotmail.com.

Een nieuw project van Helmond Film, dat nog geen officiële titel draagt. Lokale filmmakers worden uitgedaagd om zelfstandig een korte speelfilm van 15 minuten te produceren. Deze zullen uiteindelijk tijdens een premièreavond vertoond worden op het witte doek.

Deelnemende filmmakers leggen 35 euro per persoon in. Dit wordt gebruikt als geldprijs voor de publieksfavoriet. Er zijn al zeven filmmakers die hun deelname hebben toegezegd. Er is nog plek voor drie filmmakers. Iedereen kan deelnemen, al is dit je allereerste film. Er worden drie samenkomsten gepland, waarbij de deelnemers kunnen kennismaken en netwerken.

Het project vervangt het KADER Film Festival dat vier edities heeft gekend.

Wil je meer informatie? Stuur een email naar stichtinghelmondfilm@hotmail.com