RED RAIN 14 minuten

Regie: Matthijs van Heijningen jr.
Scenario: Matthijs van Heijningen jr.
Cast: Kim van Kooten, Roef Ragas

Synopsis: Een vrouw heeft autopech en komt terecht in een verlaten motel.

SCHOP DE EMMER 70 minuten

Regie: Martin Meijer
Scenario: Julian Bloem
Cast: Kenneth Meijer, Julian Bloem, Niels Lefeber, Mark Hollander

Synopsis: Mike Letterman raakt op dezelfde dag zowel zijn baan, zijn huis, als zijn vrouw kwijt. Hij loopt zijn broer David tegen het lijf en besluit bij hem in te trekken. David houdt er echte vreemde gewoontes op na en sleurt zijn broer mee naar de ondergang.

TIME OUT 30 minuten

Regie: Raymond van Rijn
Scenario: Raymond van Rijn
Cast: -

Synopsis: Fernando Anzia, een goodlooking Italiaans modefotograaf van tegen de 40, maakt hevige ruzie met z'n vriendin Babette aan de telefoon. Hun relatie is al maanden wankel omdat Fernando een groot dilemma heeft. Notie voor tijd, discipline en punctualiteit zijn vage begrippen voor hem. Het heeft voor hem geen betekenis en hij heeft dus meer interesse in het leven van dag tot dag waarin tijd slechts relatief is. Hij is een absolute tegenstander van materialistische status volledig gebaseerd op tijd in de moderne maatschappij.

Maar Babette deelt zijn extreme visie niet. Zij is ervan overtuigd dat een goede relatie gebouwd is op een gedegen zekerheid en niet van dag tot dag.

Hun conflict begint op een oneindig verhaal te lijken. Het aftellen is gestart, maar Babette heeft stille hoop. Stille hoop dat zij alsnog in staat is Fernando's levensstijl te veranderen. Babette geeft hem nog één kans zolang hij zich de volgende dag kan bewijzen door op tijd bij haar te verschijnen. Fernando realiseert zich dat dit geen grap is, maar een serieuze uitdaging. Als hij dit verziekt, is zijn relatie voorgoed voorbij. Hij accepteert de test en gaat vervolgens naar bed alwaar drie wekkers worden gezet. Deze dag zal voor hem een dag worden als geen ander. Fernando raakt door z'n eigen zwakheden verwikkeld in een angstaanjagend gevecht tegen de tanden des tijds...