THE END 11 minuten

Regie: Eldar Gross
Scenario: Eldar Gross
Cast: Micha Hulshof, Pim Veth, Onno Slottje

Synopsis: Peter gaat uit huis. Hij trekt in bij zijn goede vriend Max die anti-kraak woont in een oud schoolgebouw. De eerste avond in zijn nieuwe woning is een om nooit meer te vergeten.

DE GRIEZELBUS 90 minuten

Regie: Pieter Kuijpers
Scenario: Pieter Kuijpers, Burny Bos, Paul van Loon
Cast: Serge Price, Jim van der Panne, Lisa Smit, Willem Nijholt, Angela Schijf, Romijn Conen, Tom Jansen, Theu Boermans, Sylvia Poorta, Edo Brunner

Synopsis: Onnoval is een absoluut buitenbeentje op school. Hij wordt gepest om zijn uiterlijk en om zijn gedrag: Onnoval schrijft griezelverhalen en romantische gedichten. Een verzonnen griezelschoolreisje wordt werkelijkheid als Ferluci ermee aan de haal gaat. Lukt het Onnoval om de deur naar de andere “werkelijkheid” te sluiten en zo zijn klasgenoten te redden?

HOOFDMOOT 7 minuten

Regie: Andre Uniken
Scenario: Andre Uniken
Cast: Micha Hulshof, Pim Veth, Onno Slottje

Synopsis: Een man komt thuis van een dag hard werken. Zijn vrouw zit al op hem te wachten op de bank.

KILLING SPREE

Regie: H.K.
Scenario: H.K.
Cast: -

Synopsis: De 'zoepkroew' is een groep van zeven personen die al jaren zoveel mogelijk mensen op gruwelijke wijze afslachten, door o.a. de tanden met een bijtel uit de monden te slaan en hoofden te pletten met behulp van bankschroeven. Als de lokale politie hun verblijfplaats achterhaalt moeten ze op de vlucht slaan en besluiten ze het een tijdje rustig aan te doen door feesten te organiseren. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

MANIACS REVOLT 60 minuten

Regie: Bart van Dekken
Scenario: Bart van Dekken
Cast: Richard Hofstede, Trijanet Spreeuwers, Bart van Dekken

Synopsis: Een corrupte, gestoorde clown wil samen met zijn familieleden het Nederlandse volk uitroeien.

OEGER 30 minuten

Regie: VET-TV
Scenario: Gerard van Kempen, Stefan Thoolen
Cast: Gerard van Kempen, Stefan Thoolen, Randy Golsteyn

Synopsis: Twee jongens gaan op pad en krijgen pech met de auto in een bos. Daar staat hun grootste nachtmerrie op hen te wachten.

OMA'S VERJAARDAG 11 minuten

Regie: Psycho Cru
Scenario: Psycho Cru
Cast: Maarten Prins, Luuk van Huet, A. Klomp, Laudanum, Djefka

Synopsis: Een man wordt tijdens het kijken van een film gestoord door een telefoontje. Aan de lijn hoort hij van de politie dat zijn oma recent overleden is. Vermoord? Hij gaat in zijn gedachten na wanneer hij voor het laatst bij zijn oma op visite is geweest en realiseert zich tenslotte dat hij wel eens zelf de dader zou kunnen zijn. Wanneer deze gedachte als waarheid wordt aangenomen, knapt er iets in zijn hoofd. In staat van paniek beseft hij dat hij meerdere moorden heeft begaan.

Vanaf nu kan hij niet langer om zijn meervoudige antisociale persoonlijkheidsstoornis heen. Uit frustratie vermoord hij zijn oma. Nu zit er nog maar één ding op om zijn geweten te sussen ...

OME WILLUM VS. DE ZOMBIE GEITEBREIER UIT DE RUIMTE: DE MUSICAL
11 minuten

Regie: Anthony Moendir
Scenario: Anthony Moendir
Cast: Marty B., Acidpunk, Nadine van Eersel, Marlies Roodenburg, Coen van de Geest

Synopsis: Marty de Manager staat op het dak om na te denken over nieuwe manieren om zijn zaken te verbeteren, als hij wordt aangevallen door een venijnig buitenaards wezen van Mars. Dit wezen infecteert Marty met een virus, waarna hij veranderd in een zombie. Terwijl Marty dood en verderf zaait is er slechts één man die de wereld kan redden...

PUTSIMODO 25 minuten

Regie: Edwin Hoenselaar
Scenario: Edwin Hoenselaar
Cast: Edwin Hoenselaar

Synopsis: Drie studentes moeten voor hun ontgroening in het huis van Putsimodo overnachten. De akelige legende rondt Pustmido blijkt echter waar te zijn.

WOENSDAG 75 minuten

Regie: Jean-Paul Arends & Bob Embregts
Scenario: Jean-Paul Arends, Bob Embregts
Cast: Marisa Goedhart, Ronald van den Burg, William van der Voort, Sjanett de Geus, Cêfas Hoofs, Reine Rek, e.a.

Synopsis: Spectrum Broadcasting, een regionale televisiezender is druk bezig aan zijn nieuwe reality programma genaamd 'Camp Slasher'. In het reality programma spelen 8 deelnemers een spoorzoekers spel waarbij een spel-moordenaar jacht op ze maakt. De 8 deelnemers zullen een nacht moeten overleven in de bossen waarbij ze diverse opdrachten moeten vervullen. Alleen met alle opdrachten compleet kunnen ze de finish bereiken.

Iedereen kan via televisie of internet het hele spel live volgen. De enige veilige plek in het bos is de tent (de verblijfplaats van de deelnemers) daar hangen diverse camera's als ook in de bossen.

Het televisie programma gaat ver... te ver?; de deelnemers vragen zich af.. wat is nog spel.. wat is echt.. De internet en televisieverbinding stopt.. Nu breekt de hel pas echt los..