190605

Regie: H.K.
Scenario: H.K.
Cast: Rudy Nordhausen

Synopsis: Een jongeman ziet zijn vriendin vermoord worden in zijn droom, maar in hoeverre is wat hij ziet een droom. De antwoorden zitten verstopt in zijn eigen geest en het nummer 190605...

COMPLEXX 90 minuten

Regie: Robert A. Jansen
Scenario: Robert A. Jansen
Cast: Sebastiaan Labrie, Sander Foppele, Kirsten Walraad, Yolanthe van Kasbergen, Arno Hazebroek, Filemon Wesselink

Synopsis: Zes jonge online gamers raken na een feestavond in een enorm, verlaten entertainmentpark verstrikt in een luguber en zenuwslopend spel op leven en dood. Ze moeten het opnemen tegen de sluwe en meedogenloze “Slicer”, een psychopaat die door het complex doolt en de een na de andere speler op gruwelijke wijze uitschakelt. Een speciale nekband die op afstand kan worden geactiveerd tot een effectief en dodelijk wurgkoord houdt de spelers binnen het complex en dwingt ze tot het spelen van het spel. Ze krijgen een uur de tijd om bij de Slicer de sleutels te halen waarmee ze de nekbanden kunnen ontgrendelen. Maar het spel kent meer valkuilen en wendingen dan ze lief is…...

DOODEIND 90 minuten

Regie: Erwin van den Eshof
Scenario: Erwin van den Eshof
Cast: Anniek Pheifer, Victoria Koblenko, Mads Wittermans, Everon Jackson Hooi, Micha Hulshof, Alwien Turner, Aram van de Rest, Amber Teterissa, Perla Thissen

Synopsis: Een groep van zeven vrienden wordt, op weg naar hun vakantiebestemming, in de bossen geconfronteerd met dodelijke wilde honden. Ternauwernood aan de beesten ontsnapt vluchten ze een tijdelijke schuilplaats binnen, een oud vervallen huis. Nog maar net van de schrik bekomen worden ze geconfronteerd met een nieuwe dodelijke situatie.

De vermoedelijk tijdelijke schuilplaats kent geen weg naar buiten, kamers verschuiven en gesloten deuren zijn onoverkomelijke obstakels. Getergd door paniek, vermoeidheid en conflicten met elkaar, zoeken ze een weg naar buiten. Vechtend tegen de toenemende kou en de dodelijke gangen en kamers van het huis, vallen er telkens meer slachtoffers onder de vriendengroep.

Zoekend naar een uitweg en een oplossing voor het duivelse kat en muis spel dat met hen gespeeld wordt, vechten de overlevenden met de middelen die zij voor handen hebben voor hun levens en ontdekken ze de geschiedenis van het huis.

DRACULA'S FAMILY VISIT 87 minuten

Regie: Monique Breet
Scenario: Monique Breet
Cast: Harrie Huijs, Galyna Kyyashko, Marjolein van Ziel, Maria Stuut, Jaro Wolff, Claudia Neeft, Roel Peeters, Veerle Snijders

Synopsis: Damion Dracula is vampier en woont in een groot huis, samen met zijn siamese tweeling-dochtertjes Lotti en Luna, zijn vriendin Sophie, zijn butler Roderick en met de rest van zijn personeel. Hij probeert een 'normaal menselijk' bestaan te leiden, en soms lijkt hem dat te lukken. Hij vraagt Sophie ten huwelijk, maar desondanks kan hij zich moeilijk losmaken van het Rijk Der Duisternis.

HAMMERED IN HOLLAND 3 minuten

Regie: Mike Stoffels
Scenario: Mike Stoffels
Cast: Frank van Kempen, Stefan Thoolen, Mike Stoffels, Evelien Theunissen

Synopsis: Een gruwelijke ode aan de August Underground franchise

HET-ZE 6 minuten

Regie: Saskia Groenhard & Frank Boxman
Scenario: Frank Boxman
Cast: Saskia Groenhard, Frank Boxman, Monique Verwer, Robert Gerritsma, Mieke Aalders, Ludo van Dijken, Monica Wilken

Synopsis: Een vrouw wordt alleen in de keuken geconfronteerd met haar angsten.

HORIZONICA 87 minuten

Regie: Ramon Etman, Fabian van Dongen
Scenario: Ramon Etman, Rik Janssen, Fabian van Dongen, Ton van Rooij, Frans Brok, Mike Langeveldt
Cast: Iris Engelen, Lissy Bubeck, Jenny Hsia, Mark van der Waals, Marleen van de Camp, Ramon Etman, Jos Jongenotter, e.v.a.

Synopsis: Een tienermeisje loopt op een avond, gewond en schijnbaar doelloos, door het bos. Een automobilist die haar pad kruist, bekommert zich om haar. Dan blijkt tot zijn stomme verbazing dat zij een uitnodiging voor een schoolfeest van meer dan 15 jaar geleden bij zich heeft!

In het kader van een ontgroening worden twee groepen eerstejaarsstudenten naar verschillende plekken in een bos gebracht. Hun taak: de weg naar hun universiteit terugvinden. Te voet. En enkel voorzien van wat kampeerspullen en rantsoen voor een paar dagen.

De volgende ochtend steekt in de bewoonde wereld een mysterieuze,schrikbarende ziekte de kop op die razendsnel om zich heen grijpt. Een ziekte, die bij de getroffenen al het kwade in hen naar de oppervlakte brengt. Met alle gruwelijke gevolgen van dien.

HYSTERIA 82 minuten

Regie: Edwin Brienen
Scenario: Edwin Brienen
Cast: Eva Dorrepaal, Sebastian Suba, Bettina Hope, Nicole Ohliger, Marin Caktas, Sükriye Dönmez

Synopsis: Lara is gevangen in haar eigen nachtmerrie, waarin een gemaskerde man haar probeert te verkrachten. Ze vlucht naar een mysterieus kasteel, waar een excentrieke inteelt familie woont.

SSSSHHT! 23 minuten

Regie: Joris van den Berg
Scenario: Shariff Nasr
Cast: Nasrdin Dchar, Dunya Khayame, Arnold Gelderman, Harry van Rijthoven, Cyrille Carreon

Synopsis: Een pasgetrouwd stel brengt de huwelijksnacht door in een luxe maar geheimzinnig hotel. Terwijl hun kamer een oase van rust en romantiek is, gaat daarbuiten het onheil tekeer door de gangen van het hotel.

SHORTCUT 4 minuten

Regie: David Lemmens
Scenario: -
Cast: -

Synopsis: -

SL8N8 90 minuten

Regie: Frank van Geloven & Edwin Visser
Scenario: Frank van Geloven, Edwin Visser
Cast: Kürt Rogiers, Victoria Koblenko, Serge-Henri Valcke, Jop Joris, Linda van der Steen, Steve Hooi

Synopsis: Kristel Lodema, een paranormaal begaafde studente, gaat met een groep vrienden naar een oude steenkolenmijn om het manuscript op te halen van haar vader die zojuist is overleden. Na een rondleiding in de mijn weigert de lift dienst, waardoor de groep vast komt te zitten in het mijnlabyrint.

Uit verveling en onder invloed van XTC oppert een aantal van Kristel's vrienden het idee om met het Ouija bord van Kristel's vader de geest van een oude 'vuurman' op te roepen. Wat als een grap begint mondt uit in een nachtmerrie...

SLICE 4 minuten

Regie: Marko Kondic
Scenario: -
Cast: -

Synopsis: -

TEGENWIND 8 minuten

Regie: Wouter Bakker & Roland Kok
Scenario: Wouter Bakker, Roland Kok
Cast: Jaap Olthof, Geert van der Velde

Synopsis: Een jongen bezoekt verschillende molens in groningen op zijn fiets. Maar wat is er toch met die molenaars?

ZWARTE LIEFDE 12 minuten

Regie: Psycho Cru
Scenario: Psycho Cru
Cast: Mirte Eggenkamp, Alan Esfandiarie

Synopsis: en jong verliefd stel heeft een sadomasochistische relatie. Voor de vrouw is deze relatie slechts een ontdekkingstocht, maar voor haar partner is het de ultieme uiting van zijn seksuele fantasieën. Doordat hij helemaal in deze fantasieën opgaat, onderneemt hij een actie met radicale gevolgen voor hun liefdesrelatie. Als zij hier echter niet onverdeeld enthousiast op reageert, blijkt de scheidslijn tussen ware liefde en pure haat flinterdun.

http://www.imdb.com/title/tt0834908/