BLUE BOY: ALPHA 2.5 90 minuten

Regie: Maarten van Druten
Scenario: Maarten van Druten
Cast: Lissy Bubeck, Sandor Egornu, Daisy van Soest, Erwin de Koning, e.v.a.

Synopsis: Tijdens een bezoek aan het kerkhof vindt Krain een gouden munt. Als hij thuis komt ontdekt hij dat het geen munt is, maar een doorgang naar een andere dimensie. Krain komt terecht in een wereld die zijn verstand te boven gaat. Hij maakt er nieuwe vrienden en krijgt het aan de stok met de boze koning Septa en diens vriendin Varil.

BOCKEREYERS: DE LETSTE ZILVERLING 25 minuten

Regie: Mike Stoffels
Scenario: Mike Stoffels, Gerard van Kempen
Cast: Mike Stoffels, Gerard van Kempen, Frank van Kempen, Stefan Thoolen, Ralf Monnens, Erwin Op De Kamp, Bert Kop, Paul Beijnsburger, Mario Damen, Claudia Meeuwissen

Synopsis: In 1736 wordt de kerk van Eygelshoven leeggeroofd door een bende bokkerijders, 14 jaar later verraad de hoofdman van de bokkerijders zijn eigen bende, hiervoor zal hij eeuwig moeten boeten.

BROTHER'S KEEPER 15 minuten

Regie: Martijn Smits
Scenario: Martijn Smits
Cast: Kenan Raven, Bernd Neunzling, Dimitri Kassari, Rosanna Hogewoning, e.a.

Synopsis: Twee broers willen in naam van God de wereld ontdoen van alle prostituees. Maar dan wordt één van hun verliefd op een slachtoffer.

DE LIFT 2 12 minuten

Regie: Roel Welling
Scenario: Jim Voorzee
Cast: Alex McNally, Jonathan Coyne, Sue Douglas

Synopsis: Wanneer nachtwaker Stephen een nachtdienst draait in een biotechnologiebedrijf, wordt hij geconfronteerd met een reeks vreemde gebeurtenissen. Gedreven door zijn doorgedraaide fantasie over de kloonactiviteiten van het bedrijf, weet hij in de beveiligde lift te geraken die hem naar het lab brengt. Daar doet hij eerst een gruwelijke ontdekking om te concluderen dat hij zich vergist heeft. Of toch niet.

DE LIFT 3: ELEVADOR 17 minuten

Regie: Lars Damoiseaux
Scenario: Lars Damoiseaux
Cast: Joshua Rubin, Ali Car, Ingelise de Jongste, Diana Dobbelman, Menno Kohler, Hugo Konings, Barbara Pouwels, Samir Veen, Hedy Wiegner

Synopsis: De laatste reportage van de in 2003 verdwenen journalist Dirk Simons is door Lars Damoiseaux tot een bizarre en schokkerende documentaire bewerkt.

HARRY DORIGHT'S PRELUDE TO HELL 15 minuten

Regie: Erwin van den Eshof
Scenario: Erwin van den Eshof
Cast: William Sutton, Joy Ehrlich, Marielle Woltring, Mick de Lint, e.a.

Synopsis: Op zijn 60ste verjaardag krijgt Harry Doright onverwachts bezoek van een demoon.

HOOFDGERECHT 20 minuten

Regie: Erik Zijlstra
Scenario: Erik Zijlstra
Cast: Hette v.d. Meer, Klaas werkman, Welmer Hoekstra, Erik Jan Talma, Hessel de Jong, Gabrielle Terpstra, Anne Smit

Synopsis: Een gestoorde clown (met een obsessie voor kannibalisme, horror films, grindcore en jules deelder boeken) blijkt geïnfecteerd te zijn door een buitenaardse gif verspreid door de lucht. Nu terroriseert hij de bossen rondom zijn huisje. Wie overleeft deze poppenkast? En wie word het hoofdgerecht?

IMPORT 12 minuten

Regie: Barend de Voogd
Scenario: Barend de Voogd
Cast: Ben Abelsma, Iraida Ibragimova, Edwin Cheng

Synopsis: In het country & western restaurant drinkt een zwijgzame vrachtwagenchauffeur zijn koffie. Hij is net met zijn vracht de grens over gekomen; terug van een lang internationaal transport. Nog een uurtje rijden en hij is thuis… denkt-ie.

LENTEVELD 82 minuten

Regie: Lennard Cozijn
Scenario: Andy Hoek, Lennard Cozijn
Cast: Harold Zeelen, Sophie Jonker, Dave Zeegelaar , Jaro Wolff, Tamar Tieleman, Pieter Voorzaat, Ingelise de Jongste, Coen van der Geest, Jacoline van der Plas, Richard Obdam, Carla Stiekema, Erwin van den Assem

Synopsis: Op een mooie zomerse dag vertrekken vijf vrienden naar een festival in Duitsland om vakantie te vieren. Vol verwachtingen gaan ze op weg om een paar dagen te kunnen genieten van goede muziek, slecht eten en lauw bier. Verwachtingen waaraan nooit zal worden voldaan.

LOVE HURTS 6 minuten

Regie: Shariff Nasr
Scenario: Terence
Cast: Medi Broekman, Nasrbin Dchar, Déna Massque, Sergec Geworkan

Synopsis: Een gestoorde clown (met een obsessie voor kannibalisme, horror films, grindcore en jules deelder boeken) blijkt geïnfecteerd te zijn door een buitenaardse gif verspreid door de lucht. Nu terroriseert hij de bossen rondom zijn huisje. Wie overleeft deze poppenkast? En wie word het hoofdgerecht?

SCHAT, IK GA FIETSEN 5 minuten

Regie: Psycho Cru
Scenario: Psycho Cru
Cast: Mirte Eggenkamp, Maarten Prins

Synopsis: Een jongeman geeft zijn vriendin een kus en springt op zijn fiets, met alle gevolgen van dien...

HET VIRUS 18 minuten

Regie: Marc Ickx, Marcel Romeijn
Scenario: Marcel Romeijn, Marc Ickx
Cast: Mike Weerst, Jon Karthaus, Carolien Spoor, Marjolein Saelman, Joppie Toppie, Marcel Romeijn, Yair van der Wieken, Rene van der Schuur

Synopsis: Doormiddel van een videodagboek zijn we getuige van de laatste dagen van de mensheid, als een afgrijselijk virus de aarde teistert.

VLEESDAG 8 minuten

Regie: Bart van Dekken
Scenario: Bart van Dekken
Cast: Richard Hofstede, Mindert Brouwer, Marco de Vries, Johan Dijkstra, Ruud Ackerman, Frank Schonewille

Synopsis: Jeffrey lijkt op het eerste gezicht een behulpzame, doorsnee burger, maar hij is verre van...

ZOMBEER 12 minuten

Regie: Barend de Voogd, Rob van der Velden
Scenario: Barend de Voogd, Rob van der Velden
Cast: Rogier Schippers, Eric Porcu, Edo Marinus, Ben Abelsma, Igmar de Haan, Naoki Miyatani, e.a.

Synopsis: Als je van bier houdt, dan kun je misschien maar beter niet in een bierbrouwerij werken. Herman is een zeer capabele medewerker, maar wordt vanwege zijn alcoholisme verbannen naar de nachtdienst. Daar valt hij echter in een dronken bui in een ketel. Een gebeurtenis dat grote gevolgen heeft voor onder meer Japanse toeristen en Koninginnedag.