THE BLUE HORSE 99 minuten

Regie: Roald van der Laan
Scenario: Roald van der Laan
Cast: Jasper Tonnon, Terrence Sinclair, Haruka Sugihara, Robin Schoonheijt, Nina Simons, Luca Schoonheijt, John Derek Wiebers, e.a.

Synopsis: In de kleine stad Morden Falls leeft Joseph Bilger met een geheim. Terwijl zijn gezin denkt dat Joseph werkt als timmerman, is hij in werkelijkheid iemand die jaagt op mannen die kinderen kwaad doen en bedreigen.

THE DARK STRAIN 26 minuten

Regie: Jan Nanne
Scenario: Jan Nanne, Keef Williams
Cast: Robin Martens, Renske van der Zande, Fons Bleijendaal, Rob Nanne, Hugo Stals, Joep van der Zaal, Nadine Stephan.

Synopsis: Helena wordt wakker in een verlaten kantoorgebouw, waar ze een feestje bezocht. Haar mobiel gaat over en ze krijgt haar paniekerige zusje aan de lijn. Diens vriend heeft haar ergens achtergelaten in het kantoorgebouw. Helena gaat op zoek, maar komt tot de ontdekking dat een virus de overige feestgangers heeft veranderd in bloeddorstige wezens.

FRISIAN TERROR 75 minuten

Regie: Bart van Dekken
Scenario: Bart van Dekken
Cast: John Beringen, Wendy Del Grosso, Nina Simons, Sonia Mahangoe, Richard Hofstede, Marco de Vries, Jan Doense, Miss Sexy Bikini 2009, e.a.

Synopsis: Het verhaal gaat over een gestoorde sekteleider (John Beringen) die samen met zijn gestoorde inteelt broers en volgelingen dood en verderf zaait op een verlaten industrieterrein (voormalige muiden-chemie te kollumerwaard). De sekte aanbid de Friese Koning Sigurd die in de middeleeuwen een schrikbewind uitvoerde over geheel Noord-Europa. De koning werd verraden en voor zijn dood sprak hij een vloek uit over al zijn vijanden. In het jaar 1989 probeert een Sovjet Generaal de schedel te vinden omdat deze speciale krachten zou bezitten. Hij vraagt hulp aan een bekend Nederlandse archeoloog. De opgravingen beginnen, de schedel word gevonden en de archeoloog raakt bezeten door de schedel. Jaren later is de Archeoloog een groot profeet geworden die de visie van Koning Sigurd verkondigd vol met moord en geweld.

THE HUMAN CENTIPEDE (FIRST SEQUENCE) 92 minuten

Regie: Tom Six
Scenario: Tom Six
Cast: Dieter Laser, Ashley C. Williams, Ashlynn Yennie, Akihiro Kitamura, Andreas Leupold, Peter Blankenstein, e.a.

Synopsis: De internationaal gerespecteerde chirurg Dr Josef, gespecialiseerd in het opereren van Siamese tweelingen, heeft een eigenaardige visie op de toekomst van het menselijk ras. Twee knappe vrouwelijke Amerikaanse toeristen stranden op zijn luxeuze landgoed. De volgende dag worden ze echter, net als een Japanse man, wakker in zijn kelder. Maar de chirurg is niet van plan om ze net als de Siamese tweelingen uit elkaar te halen, maar juist om ze samen te voegen.

DE KAT, DE KAST EN DE KRIJSENDE VROUW

Regie: Psycho Cru
Scenario: Psycho Cru
Cast: Mirte Eggenkamp

Synopsis: Direct vervolg op SCHAT, IK GA FIETSEN.

HET SNOEPMONSTER 8 minuten

Regie: Ruwan Heggelman
Scenario: Ruwan Heggelman
Cast: Tommie Knapen, Elise de Graaf, Annelotte Knapen, Tijs Knapen, Hiske Huisman, Mauro Zomer, Tommy van Solinge, Giep de Blok, Patrick Mechelse, Marlinde Lubbers, Tobias Witteveen, Margreet Braams, Guido Zomer

Synopsis: Halloween, een avond waar je altijd gratis snoep kan krijgen. Maar is het wel een goed idee om het zelf op te eten?

DE TRAP 5 minuten

Regie: Dennis Alink
Scenario: Dennis Alink
Cast: Timo Aaldrix, Flynn Keist, Randy Roemeon, Tessa Rehling, Dennis Alink

Synopsis: Tijdens zijn kerstinkopen wordt Jim gebeld door zijn vriendin. Door de drukte verstaat hij haar slecht en besluit hij het trappenstelsel in te gaan. Dat blijkt een slecht idee te zijn.

VERKEERDE AFSLAG 25 minuten

Regie: Mike van Doorn
Scenario: Mike van Doorn
Cast: Lisette den Hoed, Suzanne den Hoed, Ximena Hernandez, Elisabeth Tretu, Jamie-Lee van Doorn, Tirsa Tretu

Synopsis: -