LAVABO HOLOCAUST 90 minuten

Regie: Julian Bloem
Scenario: Julian Bloem
Cast: Dirkjan Hendriks, Nana Hilarius, Leonie van den Haak, Rob Alphenaar, Erwin Vrijvogel, Martijn Jansen, Julian Bloem, Katalena Lozzi, Wim Nelemann, Eric van Breda, e.a.

Synopsis: Een oerwoud, een middel voor de eeuwige jeugd en het eeuwige leven, een italiaanse stad, een (kinder-)moordenaar in een roze tutu, lambrusco, de Libelle, karaoke, vakbekwame politie, een gedreven reporter en zombies. Dat zijn de ingrediënten van LAVABO HOLOCAUST, de nieuwe film van de makers van 'Il Guanto Giallo'.

LIJKZANG 29 minuten

Regie: Bram de Groot, Jesse Verweijen
Scenario: Daniel Summers, Jesse Verweijen
Cast: Tommy Parker, Evelien van Baekel, Kevin Timmerman, Robin Corsius, Iris de Jong, Mark Krijgsman, Stephan Vegelien, Monnique Zonneveld, Anneke Artensen, Esther Kool, Ilse ten Broeke, Cheryl Heilemann

Synopsis: Wat het leukste feestje van hun leven had moeten zijn, lijkt het laatste feestje van hun leven te worden. Terwijl vier vrienden op weg zijn naar de Gay Pride breekt de zombie-apocalyps uit – met dodelijk hilarische gevolgen. Tegelijkertijd speelt zich in een landhuis in het bos een romance af die het einde van de wereld kan betekenen..

DE POEL 103 minuten

Regie: Chris W. Mitchell
Scenario: Chris W. Mitchell, Gijs Scholten van Aschat
Cast: Gijs Scholten van Aschat, Katja Herbers, Bart Klever, Jamie Grant en Carine Crutzen

Synopsis: Twee gezinnen gaan wildkamperen aan de oevers van een idyllisch bosmeertje, ver weg van de alledaagse drukte. Al snel blijkt dat een mysterieuze kracht, die in het meertje huist, het gezelschap niet meer wil laten gaan. Rotting en bederf slaan toe, en vervolgens ook waanzin en moord.

ROBOTGHOST 18 minuten

Regie: Wiechert Warntjes
Scenario: Wiechert Warntjes
Cast: -

Synopsis: Een huishoudrobot begint vanwege kortsluiting alle mensen op een feest te vermoorden. Eenmaal uitgeschakeld komt het spook van de robot er zich ook nog mee bemoeien.

SOS 5 minuten

Regie: Simon Pruijn
Scenario: Simon Pruijn, Ruben Pruijn, Sem Anne van Dijk
Cast: Margot Stakenborg, Thijs Joores, Inez Trajanovic

Synopsis: Een blond meisje zit doodsbang op haar knieën op het dak van een flat. Ze seint SOS, in morse, met haar telefoon. Uiteindelijk besluit ze haar vriendje te bellen.