ARRÊT PIPI 5 minuten

Regie: Maarten Groen
Scenario: Nils Vleugels
Cast: Bo Maertens, Benjamin Moen, Poal Cairo, Pim Lambeau

Synopsis: Op een tussenstop, onderweg naar hun bestemming, komen een jongen en meisje voor een lastige keuze te staan.

BESTE VRIENDEN 25 minuten

Regie: Ruwan Heggelman
Scenario: Ruwan Heggelman
Cast: Huub Smit, Martijn Crins, Kees Boot, Rogier Schippers, Yasar Üstüner, Chava voor in 't Holt, Brainpower, Fresku

Synopsis: Ferry en Robert, zijn al vanaf jongs af aan beste vrienden. Robert raakt in de problemen waardoor hij drastisch verandert. De grote vraag is: hoe lang kan hun vriendschap nog blijven bestaan?

DOORBIJTEN 20 minuten

Regie: Iman de Vries
Scenario: Iman de Vries
Cast: Tonko Bossen, Sarah Princen, Willem Westermann

Synopsis: Bram, een zestienjarige jongen, zit samen met zijn tienjarige zusje Sophie in een caravan. Niet omdat ze op vakantie zijn, maar omdat ze schuilen voor het gevaar buiten. Door de uitbraak van een mysterieus virus veranderen mensen in bloeddorstige en hersenloze monsters. Sindsdien zijn Bram en Sophie niet meer buiten geweest.

DOODSTIL 5 minuten

Regie: Jeffrey & Brian de Vore
Scenario: Jeffrey & Brian de Vore
Cast: Gonny Gaakeer, Kenan Raven

Synopsis: Op een verlaten weg raakt een moeder in de problemen. Met haar dochtertje in de kinderstoel..

ENTITY F 70 minuten

Regie: Bart van Dekken
Scenario: Bart van Dekken
Cast: Ron Roumen, John Beringen, Wendy del Grosso, Bart van Dekken

Synopsis: Twee jonge vrouwen Amber en Jose gaan in de winter van 2005 glaasje draaien in een verlaten opvangcentrum! al snel blijkt dat het hier gaat om een kwade geest, de vrouwen vluchten het pand uit en leven dagenlang in angst. Op een gruwelijke wijze verongelukt Jose. Amber blijft met de ellende achter. Ze roept hulp in van de paragnost Wilfried deze doet onderzoek en ontdekt de schokkende waarheid.

Wilfried zal samen met Amber de strijd moeten aangaan met de entiteit in het verlaten opvangcentrum.. dit alles gefilmd door cameraman Berend...het word een koude nacht...vol met verwarring...angst....bezetenheid...en moordneigingen!

GEVLUCHT UIT DE HEL 3 minuten

Regie: Sander van Dijk
Scenario: Thomas Meijer
Cast: Ruben de Goede, Sophie Roos, Mirjam van Ansem, Nienke van Dijk, Liesbeth Veltman, Arthur Roffelsen, Lilja Björk, Hermannsdottir, Sieger Sloot

Synopsis: Een fake trailer over een fotograaf die verzeild raakt in een serie occulte moorden en geobsedeerd raakt met het vinden van de moordenaar.

KRISTEN

Regie: Mark Weistra
Scenario: Mark Weistra
Cast: Terence Schreurs, Ronald Top, Jet Pagnier, Poal Cairo

Synopsis: Het is donker. Je bent alleen. Een onbekende man belt steeds met de vraag of je naar buiten wilt komen. Hij wacht daar op je. Je kan niemand bereiken. Alles om je heen verandert langzaam in een nachtmerrie. Je weet niet wie deze persoon is of waarom hij dit doet. Alleen dat hij buiten op je wacht en je voor altijd bij zich wil houden. Zijn spel is begonnen…

LE LOUP 5 minuten

Regie: Eché Janga
Scenario: Anne de Ritter
Cast: Samir Veen, Ortal Vriend

Synopsis: Een stelletje viert hun samenzijn, maar of ze het nog vaker kunnen gaan vieren?

UNDER THE APPLE TREE 19 minuten

Regie: Erik van Schaaik
Scenario: Erik van Schaaik
Cast: nvt

Synopsis: Wanneer de wormen zijn appels stuk voor stuk blijven verpesten, pleegt een wanhopige appelboer zelfmoord. Zijn broer, de priester die naast hem woont, begraaft de boer op zijn kerkhof en ziet zijn kans schoon om de door hem zo gehate appelbomen om te hakken. Tegelijk zoekt worm Aber, die wreed van zijn broer Crombie werd gescheiden, een nieuw huis dat hij vindt in het lichaam van de appelboer.