ANNA 4 minuten

Regie: Chris Roest
Scenario: Chris Roest
Cast: Relinde de Graaff

Synopsis: Anna staat voor een onaangename verrassing als ze ‘s avonds thuiskomt in haar nieuwe huis.

BESTEMMING BEREIKT 16 minuten

Regie: Ivar Tillema
Scenario: Marvin Faré
Cast: Jos Smit, Romy van der Vaart, Niels Kuil, Rocco Hidma, Corstiaan Smorenburg, Marjolein Van Panhuys

Synopsis: De stoere politieagent Johan van de Veer schrikt op een nacht wakker in zijn dienstauto door twee kwajongens die het communicatiekanaal verstoren. Als de kwajongensstreek omslaat in een serieuze noodkreet, wordt de verbinding verbroken en verkeren de jongens in nood.

Johan probeert tevergeefs weer contact te leggen met de jongens. Als Johan’s navigatiesysteem door een onverklaarbare reden de oude bioscoop als locatie aangeeft, besluit Johan een kijkje te gaan nemen.

Als hij de bestemming heeft bereikt en de bioscoop in gaat, wordt terugkeer naar zijn oude vertrouwde leven nooit meer mogelijk. Terwijl de kwajongensstreek ruimte maakt voor een psychisch spel tussen leven en dood, maakt zijn stoerheid voor het eerst ruimte voor leven in doodsangst.

CARNIFEX

Regie: Bart van Tunen & Peter Verweij
Scenario: Peter Verweij, Niels van Schie, Bart van Tunen, Barend de Voogd
Cast: Richard de Maaré, Richelle Edens, Jarno de Theije, Marco Stroo, Angela Reijnders, Barbara Droog, Amrit Khalsa, Samuel Casada, Fred van Kaam, Fred Casanova, Carlos Fasseart, Ronald van Elderen,Greetje Smolders, Selène van der Ree e.v.a.

Synopsis: Enkele jaren nadat een beruchte seriemoordenaar er huishield, wordt het unheimische Heemskerk opnieuw opgeschrikt door een gruwelijk bloedbad. In het herentoilet van een uitgaansgelegenheid ligt het slachtoffer met stukgeslagen schedel tegen het gebroken urinoir. Bloed vloeit over de tegels.

En dat is nog maar het begin.

Hun dagen van feesten, drinken en hangen zijn voorbij. Één voor één sterven de vrienden een bloedige, krankzinnige dood.

Opgejaagd door de moordlustige psychopaat, maken Bram en Natasja zelf ook jacht op de dader. Wat gebeurde er op die kerstnacht twee jaar geleden? Waarom doet de politie niks? En wat hebben die Mexicanen er mee te maken?

ONDERBEDS 20 minuten

Regie: Robin de Ridder
Scenario: Marlies Smeenge
Cast: Liz Vergeer, Dorien Haan, Bjorne Willemsen, Vincent Leloux, Patrick Maijer, Nisse Elmers

Synopsis: Noa is een 9-jarig meisje wiens dagelijks leven wordt bepaald door haar doodsaaie, burgelijke ouders. De enigen die haar wel begrijpen zijn de drie monsters onder haar bed.

POSE 36 minuten

Regie: Coen van Beek, Ruwan Heggelman, Vincent Plu
Scenario: Yoeri Knijnenburg, Mick Lindo, Eva Toorop, Roos Voorhorst
Cast: Jelle Mensink (Thomas), Nina van Koppen (Sanne), Yari van der Linden (Mark), Samantha Haitsma (Eva), Janneke Meessen (Elise), Tyrell Sparkman (Jonathan),Yaron Mesika (Jasper), Jasper Kwint (Alex), Lieneke Veen (Vriendin Jasper), Wendy Riksen (Moeder)

Synopsis: De webserie 'Pose' gaat over Sanne, een onopvallend meisje van 20 jaar, die na een nieuwjaarsfeestje met de interessante kunstenaar Thomas naar zijn huis gaat. Dit blijkt echter een gigantische fout te zijn. Binnen het huis gebeuren onverklaarbare dingen. Sanne voelt zich niet thuis..

PRETTY 2 minuten

Regie: Tristan van Doorn
Scenario: Tristan van Doorn, Jeroen van Eden
Cast: Nastassia Vuursteen, Cheyenne Lohnen

Synopsis: Op weg naar huis komt een jonge vrouw in aanraking met een wraakzuchtige geest.

PROOI 108 minuten

Regie: Dick Maas
Scenario: Dick Maas
Cast: Barry Atsma

Synopsis: Na de vondst van een gruwelijk vermoord boerengezin net buiten Amsterdam, tast de politie in het duister over de mogelijke dader. Een dierenarts van Artis denkt echter te weten wat de bloederige verminkingen kan hebben aangericht: een forse, agressieve leeuw. Ze stuit vooral op ongeloof en er is een tweede bloedbad nodig voordat de autoriteiten instemmen met het rigoureuze plan van een Engelse leeuwenjager om het monster te pakken te krijgen. De jacht is geopend…

SNEEKWEEK 110 minuten

Regie: Martijn Heijne
Scenario: Alex van Galen
Cast: Frank Lammers, Carolien Spoor, Jelle de Jong, Ferry Doedens, Jord Knotter, e.a.

Synopsis: Zes bevriende jongeren, 3 meiden en 3 jongens, komen naar de Sneekweek om een week lang te zeilen en los te gaan. Eenmaal aangekomen in een gigantische villa kan het feest beginnen. Maar gaandeweg komt een geheim uit hun verleden bovendrijven. Er is een paar jaar geleden iets misgegaan bij de ballotage van hun studentenhuis. Wanneer blijkt dat de villa niet door één van hen is geregeld, lopen de spanningen snel op. Ze proberen hun week niet te laten verpesten en feesten door. Maar er gebeuren steeds meer bizarre dingen en als een aantal vrienden door een foute mix van Ritalin en antidepressiva onverwachte bijwerkingen vertoont, vertrouwen ze niemand en zelfs elkaar niet meer. Wat de vakantie van het jaar had moeten zijn, eindigt in een nachtmerrie…

THE WINDMILL MASSACRE 85 minuten

Regie: Nick Jongerius
Scenario: Nick Jongerius, Chris W. Mitchell, Olga Ponjee
Cast: Charlotte Beaumont, Patrick Baladi, Adam Thomas Wright, Fiona Hampton, Tanroh Ishida, Bart Klever

Synopsis: Jennifer, een Australisch meisje dat op de vlucht is voor haar verleden, belandt in Amsterdam. In haar wanhoop om aan de autoriteiten te ontkomen, sluit ze zich aan bij een groep toeristen die een bustour gaan maken langs de wereldberoemde Hollandse windmolens. Als de bus met motorproblemen tot stilstand komt in niemandsland, is Jennifer samen met de andere toeristen veroordeeld om haar toevlucht te zoeken in een vervallen schuur naast een sinistere windmolen. De legende gaat dat de windmolen bewoond werd door een duivel aanbiddende molenaar, die in plaats van graan te malen, de botten van de plaatselijke bevolking vermaalde. Als de toeristen een voor een verdwijnen, realiseert Jennifer zich dat ze iets gemeen hebben. Ze dragen allemaal een geheim met zich mee dat hun fataal kan worden …