BEZET 17 minuten

Regie: Laurens Peerenboom
Scenario: Laurens Peerenboom
Cast: Sura Dohnke, Kristine Van Pellicom, Sven de Ridder

Synopsis: Anita is een eenzame vrouw van 30 die haar dagen slijt als toiletdame in een tankstation in een uithoek van Vlaanderen. Haar leven bestaat voornamelijk uit het schoonmaken van toiletten en het verdragen van vervelende klanten. Het enige lichtpuntje vindt ze in de gesprekken met haar ene trouwe vriendin, Nadine. Haar troosteloze bestaan wordt grondig overhoop gehaald wanneer ze op een dag merkt dat één van haar toiletten wordt bezeten door de duivel. Anita zit nu opgescheept met een moordlustig toilet dat haar klanten opeet. Wanneer echter blijkt dat dit moordlustige toilet een meerwaarde kan zijn in haar eenzaam bestaan, verandert haar leven voorgoed.

DYLAN VS JASON: EVIL CLASHES 5 minuten

Regie: Ronan Postulart
Scenario: Ronan Postulart
Cast: ?

Synopsis: Friday the 13th fan-film

OPPASSEN ? minuten

Regie: Shariff Nasr
Scenario: Gerard Meuldijk
Cast: Ayman Boulahrouz, Fred van der Hilst, Zineb Fallouk

Synopsis: Een tien-jarige jongen gaat op bezoek bij zijn opa. Het lijkt allemaal vertrouwd, maar de jongen verkeert in groot gevaar, maar dat heeft hij niet in de gaten.

SALVATORE ? minuten

Regie: Maarten Groen
Scenario: Robert A. Jansen
Cast: Hans Dagelet, Egbert-Jan Weeber, Bo Maerten

Synopsis: Een bejaarde Italiaan slijt zijn laatste dagen in een Nederlands bejaardentehuis. Zijn verzorger treitert hem totdat de stervende man zijn grens heeft bereikt.