2019

BOURGEOIS ABSOLUTIE 19 minuten

Regie: Jorrit Bouwmans & Jasper Koopmans
Scenario: Jorrit Bouwmans & Jasper Koopmans
Cast: Bertan Topbac, Robin Muyderman, Glenn Coenen, Geoffrey Alkemade, e.a.

Synopsis: De depressieve student Cayden wordt in zijn dagelijkse routine geteisterd door een onheilspellende en onzichtbare entiteit, waarop vriend Danny hem een optie biedt uit deze traumatische sleur: zich aansluiten bij een mysterieuze motorbende.

BUMPERKLEEF 85 minuten

Regie: Lodewijk Crijns
Scenario: Benjamin van den Dool
Cast: Jeroen Spitzenberger, Anniek Pheifer, Willem de Wolf, e.a.

Synopsis: Hans, een zelfverzekerd man, is met zijn gezin onderweg naar zijn ouders aan de andere kant van het land. Onderweg veroorzaakt hij een verkeersruzie met een andere bestuurder, die hen uit wraak begint te achtervolgen. De bestuurder confronteert Hans zodanig met zijn ego, dat hij totaal de controle over zijn gezin verliest en wordt afgepeld tot het bange kwetsbare kind dat hij ooit was.

THE COLLECTOR 10 minuten

Regie: Siar Sedig
Scenario: Siar Sedig
Cast: Nastassia Firestone, Lisanne Hoefnagels, Liza Koifman, Frederiek Muller, Bart Leenders, Milad Hussin, Glenn Coenen, Hank Botwinik

Synopsis: Met een groep van Demon Collectors moet Diane samenwerking om de demoon die verantwoordelijk is voor de dood van haar moeder te vinden en te vernietigen.

FARMKILL 14 minuten

Regie: Benjamin van den Dool
Scenario: Benjamin van den Dool
Cast: Mireille van der Laan, Stan Oude Alink, Sophia Hovius, Jop Gorris

Synopsis: Vier vrienden keren terug naar de boerderij waar vroeger een dodelijk ongeluk heeft plaatsgevonden. Niet wetende dat de moordenaar van toen klaar staat om de tieners stuk voor stuk aan zijn hooivork te rijgen.

GROENE VINGERS

Regie: Niels Veenendaal
Scenario: Niels Veenendaal
Cast: -

Synopsis: Hoewel ze al de beste kruidenteler van Nederland is gaat een vrouw steeds verder in haar zoektocht naar het beste product. Door haar ambitie en perfectionisme vervagen de lijnen tussen wat wel en niet ethisch verantwoord is steeds meer.

HOUSE OF NO LIMITS 53 minuten

Regie: David Cocheret
Scenario: Manju Reijmer, Paul de Vrijer
Cast: Marije Zuurveld, Quinty Misiedjan, Thomas van der Vlugt, Fred van Leer, Donny Roelvink, Gaby Blaaser, e.a.

Synopsis: Nederlandse influencers worden uitgenodigd voor het feest van het jaar; House of No Limits. Dit feest blijkt alleen gekaapt te zijn door een moordenaar die de influencers één voor één probeert te vermoorden. De vraag is dan ook: wie heeft het helemaal gehad met de influencers en wat drijft deze moordenaar? En welke influencer weet uit handen te blijven van degene die de feestgangers een kopje kleiner wil maken?

HET JUK 17 minuten

Regie: Nico van den Brink
Scenario: Nico van den Brink
Cast: Hanna van Vliet, Kay Greidanus, Ilke Paddenburg,

Synopsis: Siska is voor het eerst met haar vriend mee naar het jaarlijkse familiediner ter nagedachtenis aan zijn grootvader. Zijn twee broers zijn er ook, buiten staat een vreemd buurmeisje naar het raam te staren en boven de slaapkamer ligt een griezelige zolder…

KILLER CARNIVAL 20 minuten

Regie: Benjamin van den Dool
Scenario: Benjamin van den Dool
Cast: Aris Julian, Bas Heerkens, Mireille van der Laan, Thomas Perrels, Julia Batelaan, Rein Hofman, Duncan Meijering, Jacqueline Trip, Joan Roumen

Synopsis: Mike is een jongen van twintig met krabscharen als handen. Bij zijn geboorte is zijn moeder overleden en zijn vader geeft hem de schuld, nu wordt Mike dagelijks uitgebuit als freak in het circus van zijn vader. Maar hij is deze situatie zat en gaat de confrontatie aan met zijn vader…

LILI 9 minuten

Regie: Yfke van de Berckelaer
Scenario: Yfke van de Berckelaer
Cast: Lisa Smit, Derek de Lint

Synopsis: De auditie van een jonge actrice voor een oudere man neemt een onverwachte wending wanneer de ontspannen ontmoeting omslaat in een sluw kat-en muis-spel.

LIPPEN 14 minuten

Regie: Nicole Tegelaar
Scenario: Nicole Tegelaar
Cast: Celine Verbeeck, Caroline Stas, Phedra Vandenbergh

Synopsis: Wanneer Lily wakker wordt in een vreemd wellnesscenter met andere lippen op haar gezicht, besluit ze te achterhalen wat er met haar gebeurd is. Vervolgens neemt ze wraak.

NOODLOT 20 minuten

Regie: Daniel Martherus
Scenario: Daniel Martherus
Cast: Anita Scholten, Lester van der Bel, Robert-Jan Peters, Tamara Bosma

Synopsis: Een helderziend meisje helpt mensen met haar gave, tot het moment aanbreekt dat ze haar eigen dood voorziet.

SCHOOLVRIJ 20 minuten

Regie: Saskia Holtjer
Scenario: Elles Dillen
Cast: Xandra de Vocht-Hoppenbrouwers, Anouk van Oorschot, e.a.

Synopsis: Het verhaal speelt zich af rond een vreedzaam gezin met een alledaags leven. Moeder is op school tevens de juffrouw van haar oudste dochter. De rust in het gezin wordt bruut verstoord als een dochter verdwijnt en hun leven totaal op z’n kop wordt gezet.

SONGERSKOP 21 minuten

Regie: Ron Roumen
Scenario: Martijn Daamen
Cast: Stan Dekkers, Manouk Pluis, Ben Peeters, Lex Nelissen, Stefan Kniest

Synopsis: Tijdens een dropping in de bossen van het Limburgse Echt stuit een drietal pubers op een eeuwenoude mythe: de Juffrouw Zonder Kop. Deze verschijning geeft hen de keuze om haar vloek ongedaan te maken of te sterven. Bang voor de dood kiezen ze voor het eerste, maar wanneer haar voorwaarden onhaalbaar blijken, komt de dood toch wel heel dichtbij…

SWIPE 21 minuten

Regie: Niels Bourgonje
Scenario: Paul Bontenbal, Niels Bourgonje
Cast: Jefferson White, Ebony Obsidian

Synopsis: Op weg naar huis ziet een meisje dat ze op haar dating-app een match heeft met een enge man, die ze eerder juist weg heeft geswiped. Ze is bang dat de man gevaarlijk dichtbij komt.

WOODLAND CEMETARY 10 minuten

Regie: Niels Bourgonje
Scenario: Niels Bourgonje
Cast: Josefin Asplund, Karin Bertling

Synopsis: Een fotoklus op een bijzondere begraafplaats te midden van de Zweedse bossen neemt een spookachtige wending wanneer de fotograaf bij toeval een geheimzinnige dame voor haar lens krijgt. Kan ze nog vluchten?