2021

EXHIBIT #8 87 minuten

Regie: Ruben Broekhuis
Scenario: Sarah Offringa
Cast: Nastaran Razawi Khorasani, Claudio Gabriel Magaña Torres, Mike Reus, Akri Issa, Coen van Vlijmen, Guido Gerard, Jennifer Evenhuis, Marije Loermans, Tom de Jong, Arend Brandligt & Matthijs ten Kate

Synopsis: De Bosnische vluchtelinge Aisha is op zoek is naar haar broer, die 25 jaar geleden verdween uit het azielzoekerscentrum waar ze verbleven. Deze zoektocht doet ze samen met cameraman Elias die daar een documentaire over maakt. Langzaamaan lossen de twee de puzzel op, maar bevinden ze zich al snel in groot gevaar. Er blijkt namelijk een tweede cameraploeg actief die er zeer duistere bedoelingen op nahoudt.

THE NORAH ZONE

Regie: Bart van Dekken
Scenario: Bart van Dekken
Cast: Dorien Rose Duinker, John Beringen, Dennis Overweg, Frank Schonewille, Marco de Vries, Christine Hazelbag, Sonia Mahangoe, e.a.

Synopsis: Het is de toekomst. Het merendeel van de mensheid is vernietigd door een experimenteel wapen. Norah is op zoek naar Salina, die ontvoerd is door de psychotische kannibaal Dennis. Er volgt een gevaarlijke zoektocht door de ruïnes van Europa.

SHINY NEW WORLD 9 minuten

Regie: Jan van Gorkum
Scenario: Jan van Gorkum
Cast: Patrick Stoof, Maarten Prins, Marije Loermans

Synopsis: Shiny New World is een schoonmaakbedrijf dat locaties schoonmaakt waar demonen op gruwelijke wijze hebben huisgehouden. In de vorm van een stijlvolle instructiefilm maakt de kijker kennis met hoofdpersoon Barry, die we volgen tijdens zijn werk. Wat begint als een normale werkdag, loopt echter snel en op bloederige wijze uit de hand.

SLAPELOZE NACHTEN

Regie: Niels Bourgonje
Scenario: Paul Bontenbal
Cast: Frida Heijmen, Annefleur Klinkhamer, Jashayra Oehlers, Hanneke Scholten, Carmen van Zantwijk

Synopsis: De jonge telefoonverslaafde Veronica zit tijdens een logeerpartij opgescheept met haar enge buurmeisje Anna. Als Veronica per ongeluk een app gebruikt op de smartphone van Anna, ontdekt ze dat zij van gezicht zijn verwisseld.

ZWIJG 16 minuten

Regie: Niels Bourgonje
Scenario: Bastiaan Tichler
Cast: Sanne den Hartogh, Peggy Vrijens, Jack Wouterse

Synopsis: Jonas bezoekt na lange tijd zijn vader Arend. Hij schrikt als zijn vader haast onherkenbaar is, is hij enorm afgetakeld of heeft iets bezit van hem genomen?