EXHIBIT #8 87 minuten

Regie: Ruben Broekhuis
Scenario: Sarah Offringa
Cast: Nastaran Razawi Khorasani, Claudio Gabriel Magaña Torres, Mike Reus, Akri Issa, Coen van Vlijmen, Guido Gerard, Jennifer Evenhuis, Marije Loermans, Tom de Jong, Arend Brandligt & Matthijs ten Kate

Synopsis: De Bosnische vluchtelinge Aisha is op zoek is naar haar broer, die 25 jaar geleden verdween uit het azielzoekerscentrum waar ze verbleven. Deze zoektocht doet ze samen met cameraman Elias die daar een documentaire over maakt. Langzaamaan lossen de twee de puzzel op, maar bevinden ze zich al snel in groot gevaar. Er blijkt namelijk een tweede cameraploeg actief die er zeer duistere bedoelingen op nahoudt.

MOLOCH

Regie: Nico van den Brink
Scenario: Nico van den Brink, Daan Bakker
Cast: -

Synopsis: Wanneer Bertriek en haar familie op een avond worden aangevallen door een onbekende man, gaat ze op zoek naar een verklaring. Hoe meer ze graaft, hoe meer ze ervan overtuigd raakt dat ze wordt opgejaagd door iets ouds.

THE NORAH ZONE

Regie: Bart van Dekken
Scenario: Bart van Dekken
Cast: Dorien Rose Duinker, John Beringen, Dennis Overweg, Frank Schonewille, Marco de Vries, Christine Hazelbag, Sonia Mahangoe, e.a.

Synopsis: Het is de toekomst. Het merendeel van de mensheid is vernietigd door een experimenteel wapen. Norah is op zoek naar Salina, die ontvoerd is door de psychotische kannibaal Dennis. Er volgt een gevaarlijke zoektocht door de ruïnes van Europa.

SHINY NEW WORLD

Regie: Jan van Gorkum
Scenario: Jan van Gorkum
Cast: Patrick Stoof, Maarten Prins, Marije Loermans

Synopsis: Shiny New World is een schoonmaakbedrijf dat locaties schoonmaakt waar demonen op gruwelijke wijze hebben huisgehouden. In de vorm van een stijlvolle instructiefilm maakt de kijker kennis met hoofdpersoon Barry, die we volgen tijdens zijn werk. Wat begint als een normale werkdag, loopt echter snel en op bloederige wijze uit de hand.